Banyoles no celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Avui 30 de novembre de 2019 se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora sota el lema “Escoltar la ciutat per transformar-la”
Ens sap greu que l’Ajuntament de Banyoles no ha convocat a celebrar-ho, ja que la definició de ciutat educadora no és un títol o l’adscripció a una entitat, és un compromís permanent per dotar a la ciutat del suport polític i posar a disposició de tota la ciutadania de recursos renovats.
Constatem que el passat mes de setembre el ple municipal va rebutjar la proposta de Convivència i Progrés d’ampliar les places públiques de l’etapa de 0 -3 anys i d’una nova escola bressol. En un moment a on des de diferents instàncies es recorda la importància de l’etapa 0-3 anys com l’estudi de Save the Children “Donde todo empieza’ – Educación infantil de 0 a 3 años para igualar oportunidades” o De l’escola bressol a les polítiques de primera infància: l’educació i cura de la primera infància a Catalunya. Fundació Bofill. 2017. 
Banyoles requereix d’una política educativa municipal d’acord amb la seva realitat i estem lluny de les necessitats presents i futures. Nosaltres no aprovarem el pressupost municipal pel 2020, entre altres raons, perquè considerem insuficient la destinació econòmica als serveis educatius.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.