Diàleg sobre Educació i Ciutat

Dimecres 18 de setembre de 2019 vam iniciar el nostre cicle de DIÀLEGS A BANYOLES amb la participació d’una quarantena de persones. Diàleg amb Joan Manel del Pozo i Lali Bosh, persones amb qui compartim els valors de crear societats educadores, inclusives i respectuoses amb els drets humans, educatius i culturals. Presentats pel nostre president Alfons Martinell.

Es van fer algunes referències als clàssics que ja consideraven la ciutat com un espai per educar les persones. La ciutat permet evolucionar del singular ( individualisme) als plurals per mitjà de la convivència i la vida en comú.

La ciutat pot millorar sobre si mateixa, pot educar i educar-se. Per això és important augmentar la sensibilitat de la ciutadania i de les institucions per l’educació. A la mida que també s’han de millorar els serveis (adaptació) i els recursos col·lectius que administra l’Ajuntament. Més educació a Banyoles.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.