Es convoca el Consell Municipal de Salut

El nostre programa de candidatura per les eleccions del passat 2019 contemplava: “”Reactivar el Consell de Salut Municipal que vetlli per la sanitat local i coordini els diferents serveis d’acord amb les responsabilitats que té l’Alcalde en la Llei de Salut Pública. Editar un butlletí d’informació i sensibilització en temes de salut que afecta a tota la població.”” Aquest Consell creat el 2009 no està actiu ja que l’equip de govern no ha tingut una voluntat política de posar en marxa fins ara.
Al començament de la pandèmia que estem vivint i amb un conjunt de propostes que vam enviar als altres grups municipals “Propostes davant la crisi del COVID19” ho vam tornar a reclamar.
Ens alegrem que l’Alcalde ens ha comunicat la seva convocatòria pel 2 de juny 2020 a on hi serem per contribuir i col·laborar en aquest bé comú que és la salut. Però creiem un error polític que aquesta citació no s’hagués produït al començament de l’estat d’alarma per compartir i aglutinar esforços. Considerem que aquest Consell ha de servir per disposar d’informació detallada de la situació sanitària de Banyoles i donar suport a les entitats i col·lectius professionals d’aquest sector.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.