Comunicat de Convivència i Progrés sobre presumptes irregularitats en l’execució d’obra pública a Banyoles

Comunicat de Convivència i progrés arrel de les informacions sobre presumptes irregularitats en l’execució d’obra pública a Banyoles

Davant la serietat de la informació revelada avui pel portaveu i cap del grup municipal de Junts per Banyoles-ERC referent a la detecció de discordances entre el pagament i les obres executades en dos projectes urbanístics efectuats a Banyoles corresponents per una banda a l’arranjament del carrer de les Rotes i per l’altra a la remodelació dels carrers del barri del Barral; així com la presumpta existència d’operacions econòmiques relatives a aquests projectes efectuades sense el coneixement de la intervenció municipal, Convivència i Progrés vol manifestar:

  1. Que es fa necessària la immediata obertura d’una investigació independent per estudiar amb profunditat els expedients denunciats, esclarir els fets objecte de la denúncia i depurar les responsabilitats que calgui, si s’escau.
  2. Que la gravetat dels fets denunciats i els indicis que se’n desprenen fan absolutament imprescindible eixamplar la investigació independent a tots els projectes urbanístics executats per l’Ajuntament de Banyoles, prestant una especial atenció als que s’han desenvolupat sota la supervisió dels responsables tècnics municipals relacionats amb els casos avui denunciats respectant la seva presumpció d’innocència.
  3. Que es fa indispensable que l’equip de govern convoqui un ple extraordinari per donar explicacions detallades de la situació generada per les discordances detectades i doti amb els elements necessaris la investigació perquè es desenvolupi amb total autonomia i transparència.
  4. Banyoles i la seva ciutadania exigeixen que les qüestions públiques es desenvolupin amb la màxima transparència i claredat. Les informacions revelades avui són greus i preocupants. Per això entenem que el govern ha d’aclarir la situació i assumir les responsabilitats que calguin de manera immediata.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.